Hodepine

Har varit förkyld under hela påsken och även haft jobbig återkommande huvudvärk också. Nu är huvudvärken extrem och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tabletterna vägrar att fungera, så jag får väl bara försöka stå ut.. eller nåt... Hade trots allt väldigt kul på jobbet idag. Dom jag jobbar med är bra knäppa. Och trots att jag var dagens mobboffer så hade jag riktigt kul.


bild från robie sen förra sommaren. studentvecka, med många fina minnen.

what are words if you really don't mean them

Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there. And I'm gonna be here forever more.

changes

Hanna och jag hjälpte varandra med att slinga håret idag. Blev lite ljusare, för oss båda. Syns inte så stor skillnad på mig dock, eftersom jag redan hade lite slingor.. Men lite fräschare är det nog! Lekte lite med min webcam efteråt, så här bjuder jag på lite bilder.



/Magdalena

Precis just nu

Jag är förkyld. Ledig från jobbet. Förkyld, ledig och så strålar solen som bara den. Jag vill gå ut. Men vet inte vad jag ska göra. Gå en promenad eller jogga? Nä juste, jag är förkyld, så gör jag något utav det så blir det bara värre.

Passar på att be om ursäkt för dålig uppdatering på sista tiden. I alla fall från min sida. Jag har som sagt varit i Sverige i en vecka, men nu är jag tillbaka i Norgelandet. Orkar inte riktigt skriva så mycket mer just nu. Så här får ni en bild på Louise som jag spenderade nästan hela gårdagen med.


dålig mobilkamera..

Puss /Magdalena

Saturday night



Hej! Sitter just nu hemma i lägenheten och gör ingenting i princip, på en lördagkväll? Hmm. Det sker inte ofta. Men beror på att jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Hade även min första stängning idag, så var på jobbet ganska länge. Men det gick nog faktiskt ganska bra tror jag. Stängde alla fönster och larmade när jag gick. Haha. Det är nog det viktigaste. 
Annars har jag inte mycket mer än så att berätta. Mer än att jag är otroligt partysugen! Det är Sensation White här i Oslo idag så jag såg massa vitklädda människor som skulle dit. Blev ju inte bara lite sugen då.. Men nästa vecka fyller jag 20 så då blir det storfest hemma i Sverige. Kommer nog bli asbra!

/Marielle 

Just can't get enough



Idag har jag varit ledig från jobbet. Ledig 1 av 7 dagar den här veckan. Men var det inte därför man sa att man skulle åka till Norge, för att tjäna pengar? Jo precis. Så imorgon och på söndag blir det då återigen dags för jobb.

Annars har jag mestadels tagit det lugnt idag. Var på skatteverket en sväng här i Oslo för att få lite information om skatten här. Fick väl kanske ut lite av det. Sen gick jag en runda på stan där jag som vanligt hamnade på en mysig prylbutik som ligger i centrum. Fick bl.a. med mig dessa burkar ovan, och ett par saker som jag ska ge till min familj när jag ska till Sverige nästa vecka.

Nu blir det nog bara superchill resten av kvällen. Ha en fin kväll gott folk!

/Marielle   

Modell för en dag

Nu är jag äntligen i underbara Finspång, eller kom hit redan igår kväll.. Helgen spenderades i Stockholm med min fina syster, och sedan kom även Amanda dit. Blev en hel del shopping, så får väl lägga upp lite bilder på det någon gång framöver. Vi hann även med att gå på "modell för en dag". Blev både sminkade och fixade i håret och sedan var det dags för fotograferingen. Varken jag eller Amanda var så supernöjda med varken håret eller sminket, så att köpa några bilder var ju bara att glömma. Hade jag redan bestämt mig för innan i och för sig. Fick lite smygkort med mobilen i alla fall. Här har ni ett smakprov.



/Magdalena

Yesterday

Igår bjöds det på födelsedagsfest för Fredrik på mitt nya jobb. Riktigt kul, och han hade gjort så fint med välkomstdrink, bål, härliga cupcakes och massa annat gott. Var hemma hos honom ett tag, och sen slutade det med att vi kom till ett gayställe. Faktiskt riktigt kul, och folket där var så himla härliga. Dock kändes det lite obekvämt när tjejer kom fram och ville dansa lite intimt. Menmen, känns ju bra att man är attraktiv av båda könen. Haha.   
Där var vi i alla fall och dansade tills det stängde innan man drog sig hemåt. Missade bussen så fick bli taxi hem. Bra det så man slapp oroa sig över alla våldtäkter som ägt rum här i Oslo. 

Annars så har jag bara tänkt ta det otroligt lugnt idag. Söndag är ju trots allt en vilodag. 
Hoppas ni haft en bra helg!  





/Marielle


Som en dag som den här

Har äntligen packat klart min väska, tror jag.. och fått i mig lite mat. Snart ska jag åka ner till centralstationen och sen blir det tåg till Sverige. Tar en sväng förbi fina syster i Stockholm först under helgen, och sen på måndag bli det hem till ljuva Finspång. Hör av mig när jag är på svensk mark igen. Ha det bra i solskenet! Skön låt Movits! – Na Na Nah!

/Magdalena

Komplimanger

Alla borde vi bli bättre på att ge spontana komplimanger till folk. Jag blir i alla fall riktigt glad av komplimanger. Gick hem från bussen efter jobbet, 30-40 minuter ca. Gick förbi två killar varav den ena säger "Vilka kule (coola) briller du har. De passer perfekt til deg!" Då fick jag ett leende på läpparna minsann. Mer komplimanger till folket! 
Nu har jag plockat lite i lägenheten, och börjat planera lite smått vad som måste tas med till Sverige på lördag. Måste laga mig lite mat snart med. Blev bara ett äpple och ett päron till lunch idag på jobbet.. Annars väntar jag väl mest på att dom andra brudarna ska komma hem. Har varit ensam så mycket hela veckan, men så blir det väl när jag jobbar 08-16 och dom andra eftermiddag.. 



/Magdalena

11.35



Sitter just nu i sängen och slappar lite. Har städat på rummet och slängt i mig en av dessa godbitar ovan. Goda muffins & pain au chocolat. Hade som sagt stängupplärning på caféet igår, och fick med mig massa gott när jag skulle gå hem. Hej tjockis? Haha. Nej, mina sambosar kan nog hjälpa till ganska bra med att äta upp det åt mig.

Annars har jag upplärning i att stänga både idag & imorgon, så börjar inte förns 17 idag också. Härligt! Så får väl bli en promenad och bara ta det allmänt lugnt innan jobbet. Faktiskt helt okej dag enligt mig. 

/Marielle 

Första arbetsdagen

Japp, så började man jobba på Kaffebrenneriet idag då. Det gick bra, och jag känner redan att jag trivs, både med jobbet och mina nya arbetskamrater! Dock så är det väldigt hektiskt och mycket nytt att ta in, men med tiden kommer nog allt att kännas bättre. Så det här blir nog bra. Det som också är skönt, det är att det ligger i "byen" så jag slipper åka utanför Oslo för att jobba som jag behövt göra förut.
Imorgon jobbar jag bara 17-20 då jag ska få upplärning i att stänga caféet. Får se hur det går, men det ska förhoppningsvis gå fint. 
Nu blir det snart sängen nästa, känner mig otroligt trött & sliten efter en dags arbete och långpromenad förut.  
Hoppas ni haft en bra dag!



/Marielle

sekunder blir till år

och min kärlek växer och blir bara större och större för var dag som går. Jag älskar min Robie Sjögren, och jag hoppas att jag kommer få spendera fler underbara år tillsammans med honom!


/Magdalena

Varetelling

Idag var det varetelling på Smart club. Affären som vanligtvis är stängt på söndagar var idag full med människor, både folk som jobbar där, men även andra, tex fotbollslag, var med för att hjälpa till. Jag och Simen lagade mat till över 300 personer. Det har jag aldrig gjort förut, och hoppas att jag aldrig kommer behöva göra igen, sjukt stressigt och jobbigt. Fast visst var det lite kul det med! Värst var det väl att diska efteråt.. Tog aldrig slut. Men nu är dagen över och nu väntar bara ännu en vecka med jobb. Ingen vila! På lördag ska jag i alla fall hem till Sverige och blir kvar under en hel vecka. Som jag längtar!



/magdalena

Miss it







Detta är något jag verkligen saknar. Sommaren, fina vänner, och bara leva livet!

/Marielle


drömmar, och sånt



Jag drömmer så konstiga drömmar nu för tiden.. Massa konstigt helt huller om buller. Men hur som helst så var det inte det jag tänkte skriva om..
Igår var det den första april. Någon som gick på något april-skämt? Jag varken sa något eller blev lurad av någon, så vitt jag vet i alla fall... Tiden går så sjukt fort. Jag hänger verkligen inte med längre! Och nu är det helg, fast det får jag ju inte känna av så mycket eftersom jag kommer ha jobbat både fredag, lördag och söndag. För imorgon ska allt i butiken räknas. Äh, vad gör det när man får dubbelt så hög lön för dagen!? Tänk om man kunde tjäna 260 NOK/timmen varje dag.. Då skulle man minsann bli rik!
Nu väntar jag på att min bakning ska bli klar, sen blire fika för hela slanten. Hoppas ni har en bra helg! /Magdalena

RSS 2.0